Wie ben ik?

Ik ben een dertiger met AD(H)D en slaap’issues’. Ik werk zelf in de zorg en vind het leuk om dingen uit te zoeken en te structureren. Met deze blog wil ik anderen laten meedelen in deze ‘eigenschap’ 😀

Iets meer over mijn ‘stickertje(s)’

Goed. Ik heb dus ADHD, ofwel ADD, ofwel ‘aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit, overwegend onoplettende type’. Daarnaast heb ik ook nog slaapproblemen, door de neuroloog gediagnosticeerd als insomnie en non-rem parasomnie. Een dikke vette stempel dus. Je kunt dat als vervelend zien, maar ik weet inmiddels dat het soms beter is om wel een stempel te hebben. Bijvoorbeeld omdat dit de deur opent naar medicatie. Medicatie die helpend is voor mij. Helaas wordt de best passende medicatie niet volledig vergoed in het basispakket van de zorgverzekering. Onder andere hierover heb ik een aantal artikelen geschreven op deze blog.

Ik wens je veel leesplezier. Als je vragen of opmerkingen hebt dan hoor ik het graag!

 

Geplaatst met toestemming van Loesje