Fidget toys/ friemel-speelgoed voor volwassenen, deel 2

 

Na het laatste ‘onderzoek’ dat ik deed over fidget toys/ friemelspeelgoed voor volwassenen dacht ik eigenlijk dat de lijst vrij volledig was.
Een nieuwe zoektocht bewees echter het tegendeel. Ter aanvulling op de lijst die ik eerder publiceerde geef ik hieronder een aantal nieuwe mogelijke fidget toys die geschikt kunnen zijn voor volwassenen ๐Ÿ˜€

Het vorige overzicht

Het vorige overzicht van friemelspeelgoed/ fidget toys voor volwassenen bevatte onder andere de Tangle, Fidget Cube en de Think Ink Pen. Voor het volledig overzicht en een uitleg over het nut van fidget toys verwijs ik naar het betreffende artikel hierover op mijn blog.

Een overzicht van alle fidget toys die op deze blog genoemd worden isย hierย te vinden.

Pagina Fidget Toys/ Friemelspeelgoed

Nieuwe toevoegingen

Voor een betere weergave van onderstaand overzicht op je mobiele telefoon kun je deze het beste horizontaal houden.

Onderstaande afbeeldingen zijn niet mijn eigendom, deze komen van de website van de winkels waar de producten te koop zijn. Links die bij het product vermeld staan gaan ook naar deze websites.

Rubiks Cube
Rubiks Cube mini
Rubiks' Cube

Wie kent de Rubik's Cube nou niet? Eigenlijk wel een beetje apart van mezelf dat ik bij het maken van het eerste overzicht van fidget toys niet aan de Rubik's Cube heb gedacht. Doordat deze alle kanten op gedraaid kan worden is het mijns inziens een prima fidget toy voor volwassenen ๐Ÿ™‚

In sleutelhanger/ mini variant hier te koop en hier te koop in het originele formaat.


FidgiPen
Fidgi Pen

De originele Fidgi Pen is ook ontworpen na een crowdfunding-actie op Kickstarter.ย 

De Fidgi Pen is een normale pen met vervangbare inktcartridges, zodat je hem steeds opnieuw kunt gebruiken. Het is een discrete fidget toy omdat hij er daadwerkelijk meer uitziet als een pen dan als een fidget toy. Hij heeft meerdere fidget-functies, waaronder:
-ย Flip Clip: het veertje van de clip springt eruit wanneer deze wordt omgedraaid, je kunt deze naar beneden duwen om hem weer op zijn plaats te vergrendelen
- Click Switch: een klikschakelaar aan de zijkant
- Rolling Ball: een balletje aan de zijkant die je kunt gebruiken om overheen te rollen, maar hij klikt ook als je erop drukt

Ik heb de Fidgi Pen nog niet gevonden in Nederlandse (web)winkels. Maar hij is wel in verschillende kleuren te koop op de merkpagina zelf.
Thinkingpen/ GyropenThinking Pen/ Gyro Pen

Net als bovenstaande Fidgi Pen en de Think Ink Pen is ook de Thinking Pen een fidget toy vermomd als pen (of andersom ๐Ÿ˜‰ ). Hij is namelijk als spinner en als pen te gebruiken.

De Thinking Pen is hier te koop.
Fidget Thumbsup FriemelpenThumbs Up Friemel Pen

Ook deze pen is te gebruiken als fidget toy doordat je hem onder andere kan gebruiken om mee te klikken en draaien. In mijn optiek is deze pen een beetje de combinatie tussen een pen en een fidget cube.

De Thumbs Up Friemel Pen is hier te koop.
Fidget Art BraceletArt Bracelet Cube

Een met elastiekkoord verbonden metalen armband, waarvan meerdere verschillende kubussen gemaakt kunnen worden.

Deze 'kunstarmband' is hier te koop in de kleur zilver/zwart en hier in de kleur zilver/roze.
Xiaomi Mitu Fidget CubeXiaomi Mitu Kubus

De Xiami Mitu Kubus lijkt een variant op de Infinity Cube. Het is een kleine kubus die bestaat uit meerdere kleine kubusjes die met elkaar verbonden zitten met schakels. Je dient de kubus eerst zelf in elkaar te zetten (d.m.v. een Chinese handleiding, heb nog geen Nederlandse of Engelse variant gevonden). Vervolgens kun je de kubus allerlei kanten op bewegen.

Deze kubus is onder andere hier te koop.
Dobbelsteen Fidget Spinner
Dobbelsteen Spinner

Deze dobbelsteen spinner is een variant op de spinner. Het is een dobbelsteen die je tussen je vingers door kunt laten draaien. Ziet er wat mij betreft een stuk volwassener uit dan de originele fidget spinner ๐Ÿ˜‰

Je kunt deze dobbelsteen hier kopen in een kleurenvariant.
Fidget Cube Superheld van bol.comFidget Cube in superhelden thema

De Fidget Cube zoals deze ook in mijn andere artikel genoemd wordt, is nu ook beschikbaar in superhelden designs, zoals superman en wonder woman. Niet echt volwassen, maar wel grappig ๐Ÿ™‚

Je kunt deze grappige cubes hier kopen.
Fidget Finger CubeFinger Cube

De Finger Cube is mijns inziens een versimpelde variant van de Fidget Cube. Hij lijkt wat minder functies te hebben, maar je kunt er in ieder geval mee klikken, eraan draaien en knopjes open en dicht schuiven.

De Finger Cube is hier te koop.

 


Advertentie

Hennepolie.nl - Hennepolie en CBD olie producten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

fourteen + seven =